MION  Administratiekantoor

HET adres voor administratieve en fiscale dienstverlening!


Nieuwsbrief van maandag 16 februari 2009

Mion Administratiekantoor is trots haar eerste nieuwsbrief te presenteren. In deze nieuwsbrief besteden wij aandacht aan onze nieuwe website en de laatste ontwikkelingen op administratief en fiscaal gebied.

Website. Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij een nieuwe website waar u uitgebreide en actuele informatie kunt vinden over onze diensten.
Op onze contact pagina kunt u terecht voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Onze dank gaat uit naar Rob Daniëls van RtmD.nl  die ons met raad en daad heeft bijgestaan tijdens de realisatie van onze website MionAdministratie.nl.

Belastingaangiften. Velen van u weten dat wij de aangifte inkomstenbelasting voor 1 april willen inleveren. Vriendelijk verzoeken wij u tijdig uw gegevens toe te sturen, zoals de jaaropgaven van werkgevers en/of uitkeringsinstanties, de aanslag onroerende zaakbelasting 2008, de jaaroverzichten van de banken, de polis 2008 van de zorgverzekeraar en betaalbewijzen van opticiens, audiciens, apothekers en van uitgaven van giften.
Voor ondernemers is de datum van 1 april niet urgent, want voor hun aangiften wordt altijd uitstel aangevraagd in het kader van de beconregeling.

Suggesties. Wij staan altijd open voor uw suggesties zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,
Giovanni Mion